Online gokkasten

Veel van de klassieke gokkasten worden tegenwoordig ook gebruikt bij het online gokken in nederland, we hebben er aantal uitgepakt voor een korte review.

Goldlines

Als het venster van de Goldlines gokkast wordt geopend ziet u gelijk een scherm vol met lijnen, symbolen en nummers. Een gokkast die dus zeker een goede eerst indruk maakt. Of de gokkast ook één van uw favorieten wordt? Dat hangt natuurlijk af van u. Hoe zit de gokkast Goldlines in elkaar? Ten eerste is er het basis spel. Dit zijn 3 rijen met 1 winlijn. U kunt bij deze winlijn een bonus verdienen als er 3 sterren op de winlijn komen. De credits die op deze winlijn gewonnen worden zullen gespaard worden op de Clubmeter. Belangrijke symbolen zullen bij de winlijn vast gehouden worden, zonder dat u op HOLD hoeft te drukken. Het kan soms voorkomen dat u vergeet om op HOLD te drukken. Hierdoor loopt u de kans mis op grote prijzen. Als u genoeg credits in de Clubmeter heeft zitten kunt u op de bovenste lijn gaan spelen. Deze kan met 3 of 4 rijen gespeeld worden en heeft 4, 8 of 16 winlijnen. Hier kunt u met 5, 10 of 20 credits tegelijk spelen. Hoe meer credits u hoeft, des te hoger u in kunt zetten.

Clubrunner

De Clubrunner is een uitgebreide fruitmachine. De gokkast heeft 2 verschillende spellen. Één met de lagere inzetten en de ander hogere inzetten. Hoe hoger de inzet, hoe meer u kunt winnen natuurlijk. Het eerste spel wat u kunt spelen is de onderste lijn. Hierbij speelt u op 3 rijen met 1 winlijn. Bij dit spel kunt u bonusprijzen winnen als er 3 kroontjes te zien zijn bij het spel. De gewonnen prijzen zullen de Clubmeter vullen en als u uiteindelijk genoeg credits in de clubmeter heeft zitten, kunt u het andere spel gaan spelen. Dit is de bovenste lijn. Hier speelt u met 3 rijen en in totaal 5 winlijnen. Meer kans om te winnen dus. Als u in het bovenste spel drie zevens op rij krijgt, zult u een prijs tussen de 20 en 200 ontvangen. Wilt u gelijk voor het grote geld gaan? Dan kunt u via het 0-1 spel credits in de clubmeter plaatsen. Zo kunt u meteen het bovenste spel spelen.